1 szt - 0,330 kg
Kod kreskowy: 5900531003738
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny.
Cechy
prosty skład
tylko mleko i kultury bakterii
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica,
Polska
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica,
Polska
www.piatnica.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica,
Polska
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 110
Szerokość na półce - 94
Głębokość na półce - 94
Waga od dostawcy
Waga brutto - 345
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 110
Szerokość - 94
Głębokość - 94
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 242 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |