Castello Creamy Blue Ser pleśniowy 150 g

Udostępnij na Facebooku

Ser pleśniowy, miekki. Zawartośąć tłuszczu 70%. Ser duński z niebieską i białą pleśnią.

Castello Creamy Blue Ser pleśniowy 150 g
  • Castello Creamy Blue Ser pleśniowy 150 g
  • Castello Creamy Blue Ser pleśniowy 150 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5740200001012

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Adres firmy

ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa

Adres internetowy

www.castellocheese.com

Adres producenta

Arla Foods amba
DK-8260 Viby J

Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
www.castellocheese.com

Kraj

Kraj produkcji - Dania

Marka

Castello

Nazwa firmy

Arla Foods SA

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Castello Creamy Blue. Ser pleśniowy z przerostem niebieskiej pleśni.

Pochodzenie

Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii.

Przechowywanie

Przechowywać w temp: +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

Rodzaj opakowania

Typ - Karton

Składniki

mleko pasteryzowane

śmietanka (z mleka)

sól

kultury bakterii kwasu mlekowego

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna

kultury pleśniowe

Warunki przechowywania

Maks. temp. °C - 8

Min. temp. °C - 2

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Wartości odżywcze

w 100 g produktu:
Wartość energetyczna1779 kJ/431 kcal
Tłuszcz42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone27 g
Węglowodany0,5 g
w tym cukry0,5 g
Białko13 g
Sól1,6 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Jedyne delikatesy internetowe z dostawą do domu! Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.