Zott Primo Jogurt śmietankowy naturalny 220 g

Udostępnij na Facebooku

Zott Primo Jogurt śmietankowy naturalny 220 g
  • Zott Primo Jogurt śmietankowy naturalny 220 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,220 kg

Kod kreskowy: 5906040064048

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

śmietanka

żywe kultury bakterii

mleko

Marka

Zott Primo

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Jogurt śmietankowy naturalny.

Cechy

tylko 3 składniki

pełny smak

bez mleka w proszku

tylko składniki pochodzące z mleka i żywe kultury bakterii

Dodatkowe informacje

www.zott-primo.pl

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Przechowywanie

Należy spożyć do: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.

Warunki przechowywania

Maks. temp. °C - 8

Min. temp. °C - 4

Rodzaj opakowania

Typ - Pot

Adres producenta

Zott Polska Sp. z o.o.,
ul. Chłodnicza 6,
45-315 Opole

Adres zwrotny

Zott Polska Sp. z o.o.,
ul. Chłodnicza 6,
45-315 Opole

Kontakt

Zott Polska Sp. z o.o.

Adres kontaktowy

ul. Chłodnicza 6,
45-315 Opole

Wymiary od dostawcy

Głębokość na półce - 95

Wysokość na półce - 67

Szerokość na półce - 95

Waga od dostawcy

Waga brutto - 244

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Szerokość - 95

Wysokość - 67

Głębokość - 95

Opakowanie logistyczne

GTIN - 05906040061351

Wartości odżywcze

Wartości odżywczePrzeciętna wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna453 kJ/109 kcal
tłuszcz9 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone6,1 g
węglowodany3,3 g
- w tym cukry3,3 g
białko2,9 g
sól0,11 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.