1 szt - 0,430 kg
Kod kreskowy: 5760466867429
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g.
Składniki
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza)
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej, bez laktozy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Laktoza - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 89
Wysokość - 101
Szerokość - 88
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Kontakt
Arla Foods SA
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kraj
Country of Origin - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 676 kJ/162 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,6 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,8 g |
Wapń | 248 mg (31%*) |
Laktoza | <0,01/100 g |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) |