1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953182648
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 4
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods SA
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 90
Wysokość na półce - 101
Szerokość na półce - 88
Waga od dostawcy
Waga brutto - 441
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 88
Głębokość - 90
Wysokość - 101
Kraj
Country of Origin - Dania
Recykling - pozostały tekst
Sortuj jako plastik.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1046 k3/252 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 3,0 g |