Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej bez laktozy 410 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953182730
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zalewa solankowa (woda, sól, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia, enzym laktaza)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej, bez laktozy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods S.A.
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 88
Głębokość na półce - 90
Wysokość na półce - 101
Waga od dostawcy
Waga brutto - 441
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 101
Szerokość - 88
Głębokość - 90
Informacje dot. stylu życia
Bez laktozy
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Recykling - pozostały tekst
Sortuj jako plastik.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 650 kJ/ 156 kcal |
Tłuszcz | 9,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,1 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,8 g |
Wapń | 248 mg (31%*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8480 kJ/2000 kcal) | |
Laktoza | <0,01 g/100 g |