Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej z czosnkiem i pietruszką 410 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953182617
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zalewa solankowa (woda, sól, czosnek 0,38 %, pietruszka 0,13 %, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej z czosnkiem i pietruszką.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo,
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo,
www.arla.pl
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods S.A.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 90
Wysokość na półce - 101
Szerokość na półce - 88
Waga od dostawcy
Waga brutto - 441
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 90
Szerokość - 88
Wysokość - 101
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Recykling - pozostały tekst
Sortuj jako plastik.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1048 kJ/253 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 3,0 g |