Arla Apetina Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie solankowej z czerwoną papryką chili 410 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,410 kg
Kod kreskowy: 5711953182679
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
zalewa solankowa (woda, sól, mix czerwonej papryki i chili 1 %, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej z czerwoną papryką i chili.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods S.A.
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 101
Szerokość na półce - 88
Głębokość na półce - 90
Waga od dostawcy
Waga brutto - 441
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 88
Wysokość - 101
Głębokość - 90
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Recykling - pozostały tekst
Sortuj jako plastik.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1049 kJ/253 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 3,0 g |
Wapń | 212 mg (27 %*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |