1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5907627470733
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45 %
sól
pasteryzowane MLEKO
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii kwasu mlekowego
Marka
Grikios
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Miękki ser kwasowo-podpuszczkowy, dojrzewający w solance.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 4
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Po otwarciu należy spożyć w przeciągu 5 dni.
Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Euroser Dairy Group,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
www.euroser.pl
Adres zwrotny
Euroser Dairy Group,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
www.euroser.pl
Kontakt
Euroser Dairy Group
Adres kontaktowy
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 100
Wysokość na półce - 140
Szerokość na półce - 20
Waga od dostawcy
Waga brutto - 204
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 140
Głębokość - 100
Szerokość - 20
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05907627470740
Adres internetowy
www.euroser.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1063 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14,4 g |
Węglowodany | 1 g |
w tym cukry | 1 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,9 g |