1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5900197000034
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
*wyprodukowano bez stosowania GMO
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
mleko*
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt naturalny gęsty 2,8% tłuszczu.
Marka
Bakoma
Cechy
prosty skład
2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
idealny do kuchni
firma polska
wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 75
Wysokość - 85
Szerokość - 75
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 243 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 2,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 4,9 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,11 g |