1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5201704054176
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko owcze pasteryzowane min. 70 %
Zawartość tłuszczu w suchej masie min 43 %
mleko pasteryzowane kozie max. 30 %
Wilgotność max 56 %
kultury starterowe
sól
Marka
Koliós
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser feta ChNp - Chroniona Nazwa Pochodzenia. Ser miękki dojrzewający z pasteryzowanego mleka owczego i koziego.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: podano na opakowaniu. Przechowywać w temp: 2-6 °C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 106
Szerokość - 91
Głębokość - 24
Rodzaj opakowania
Typ - Folia kurczliwa
Adres producenta
Wyprodukowani i zapakowano przez:
KOLIOS S.A.
Greek Dairy
Limnotopos
Kilkis
Greece
Adres zwrotny
KOLIOS S.A.
Greek Dairy
Limnotopos
Kilkis
Greece
Adres kontaktowy
Greek Dairy
Limnotopos
Kilkis
Greece
Kontakt
KOLIOS S.A.
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Kraj
Zapakowano w - Grecja
Kraj pochodzenia - Grecja
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie zawiera 6 sugerowanych porcji.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g | Wartość odżywcza w porcji 30 g | % RWS* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1140k J/ 275 kcal | 342 kJ/ 83 kcal | 4 % |
Tłuszcz | 23 g | 6,9 g | 10 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 4,8 g | 24 % |
Węglowodany | 1 g | 0,3 g | <1 % |
w tym cukry | <0,5 g | <0,1 g | <1 % |
Białko | 16 g | 4,8 g | 10 % |
Sól | 2,5 g | 0,75 g | 13 % |
*RWS Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal). | |||
Opakowanie zawiera 6 sugerowanych porcji. |