1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5904467711156
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
bakterie fermentacji mlekowej
sól
mleko pasteryzowane
stabilizator: chlorek wapnia
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser podpuszczkowy dojrzewający w solance serwatkowej.
Cechy
oryginalny ser dojrzewający w solance serwatkowej
doskonały ser sałatkowy
szeroko stosowany w potrawach bałkańskich
intensywny smak
zwarta, krucha konsystencja w sałatkach trzyma kształt i się nie maże
prosto z Żuław
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym**
**więcej na www.maluta.pl
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 1
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
przed spożyciem odsączyć zalewę
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 120
Głębokość - 121
Wysokość - 46
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61,
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1107 kJ/267 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 3,4 g |
w tym cukry | 3,3 g |
Białko | 16 g |
Sól | 3 g |