1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5202853502013
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól morska
pasteryzowane mleko owcze
podpuszczka mikrobiologiczna
pasteryzowane mleko kozie
kultury bakterii
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półmiękki, podpuszczkowy, solankowy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 23
Szerokość - 87
Wysokość - 112
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Roussas Dairy S.A.
37100 Almyros
Grecja
Adres zwrotny
Roussas Dairy S.A.
37100 Almyros
Grecja
Kontakt
Roussas Dairy S.A.
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
PDO - chroniona nazwa pochodzenia
Adres kontaktowy
37100 Almyros
Grecja
Kraj
Country of Origin - Grecja
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Grecja
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
wartość energetyczna | 1180 kJ/282 kcal |
tłuszcz | 24.2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15.0 g |
węglowodany | 0.2 g |
w tym cukry | <0.1 g |
białko | 16.0 g |
sól | 3.0 g |