1 szt  - 0,200 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5202853502013                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól morska
pasteryzowane mleko owcze
pasteryzowane mleko kozie
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półmiękki, podpuszczkowy, solankowy.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 112
Głębokość - 23
Szerokość - 87
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Roussas Dairy S.A.
37100 Almyros
Grecja
Adres zwrotny
Roussas Dairy S.A.
37100 Almyros
Grecja
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
PDO - chroniona nazwa pochodzenia
Kontakt
Roussas Dairy S.A.
Adres kontaktowy
37100 Almyros
Grecja
Kraj
Kraj pochodzenia - Grecja
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Grecja
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu | 
|---|---|
| wartość energetyczna | 1180 kJ/282 kcal | 
| tłuszcz | 24.2 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15.0 g | 
| węglowodany | 0.2 g | 
| w tym cukry | <0.1 g | 
| białko | 16.0 g | 
| sól | 3.0 g | 
