1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5202853102312
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość tłuszczu 24%
sól morska
pasteryzowane mleko kozie bio
kultury bakterii
pasteryzowane mleko owcze bio
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Roussas
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półmiękki, podpuszczkowy, solankowy
Cechy
produkt grecki
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 4
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +4°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 108
Szerokość - 82
Głębokość - 23
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Roussas Dairy S.A.
37100 Almyros
Grecja
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Kontakt
Jansen Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - GR-BIO-01. Produkt posiada certyfikat ekologiczny i unijne logo rolnictwa ekologicznego - zgodnie z prawem UE. Rolnictwo UE.
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Kraj
Kraj pochodzenia - Grecja
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Produkt grecki
Adres dystrybutora
Jansen Sp. z o.o.
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1205 kJ / 288 kcal |
Tłuszcz | 24,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,0 g |
Węglowodany | 0,03 g |
w tym cukry | <0,1 g |
Białko | 17,0 g |
Sól | 2,8 g |