Lazur Ser pleśniowy srebrzysty 100 g
Udostępnij na FacebookuSrebrzysty ser pleśniowy to produkt dojrzewający, wraz z upływem czasu zmienia się jego smak i konsystencja Produkt bezglutenowy
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5907070004110
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pełne pasteryzowane
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
stabilizator chlorek wapnia
kultury bakterii Bifidobacterium BB-12
sól
bakterie fermentacji mlekowej
Marka
Lazur
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pleśniowy srebrzysty.
Cechy
delikatny i kremowy smak
bez konserwantów, prosty skład
Produkt polski
Poznaj Dobrą Żywność
wyprodukowano bez stosowania GMO
Opis produktu
Srebrzysty ser pleśniowy to produkt dojrzewający, wraz z upływem czasu zmienia się jego smak i konsystencja
Produkt bezglutenowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na spodzie opakowania
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 55
Głębokość - 56
Wysokość - 103
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Adres zwrotny
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
www.lazur.pl
serwis.konsumenta@lazur.pl
Kontakt
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
Adres kontaktowy
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
O producencie
Sery pleśniowe produkujemy od 1959
Waga od dostawcy
Waga brutto - 112
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Email kontaktowy
serwis.konsumenta@lazur.pl
Adres internetowy
www.lazur.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1447 kJ/349 kcal |
tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 18 g |
sól | 2,5 g |