1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 8710866025346
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
zaw. tł. 40 % w s. m.
MLEKO pasteryzowane
bakterie fermentacji kwasu MLEKOwego
barwnik: annato
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Vergeer Holland
Pozostałe informacje
pakowano(-y) w atmosferze ochronnej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
2-7°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 197
Głębokość - 22
Szerokość - 137
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
White Lake Kft.
Vergeer Holland, P.O.Box 2,
2810 AA Reeuwijk,
Holland
Adres zwrotny
White Lake Kft.
Vergeer Holland, P.O.Box 2,
2810 AA Reeuwijk,
Holland
Kontakt
White Lake Kft.
Adres kontaktowy
Vergeer Holland, P.O.Box 2,
2810 AA Reeuwijk,
Holland
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1296 kJ/ 312 kcal |
Tłuszcz | 24,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,0 g |
Węglowodany | 0,0 g |
- w tym cukry | 0,0 g |
Białko | 24,0 g |
Sól | 2,00 g |