1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953027109
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Arla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pełnotłusty, dojrzewający.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 23
Wysokość - 155
Szerokość - 93
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Arla Foods SA,
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
www.arla.com
Adres zwrotny
Arla Foods SA,
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
www.arla.com
Kontakt
Arla Foods SA
Adres kontaktowy
ul. Kłobucka 25,
02-699 Warszawa
Kraj
Country of Origin - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii
Adres internetowy
www.arla.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Energia | 1725 kJ / 416 kcal |
Tłuszcz | 35 g |
w tym kwasy nasycone | 22 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,8 g |