1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5711953115141
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
przyprawy: papryka,chili i jalapeno (0,9%)
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
Marka
Arla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pełnotłusty, dojrzewający z papryką (55% tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: 2-8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
przez
Arla Foods amba,
DK-8260,
Viby J.
www.arla.com
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.com
Kontakt
Arla Foods S.A.
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 156
Wysokość na półce - 180
Głębokość na półce - 19
Waga od dostawcy
Waga brutto - 171
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 180
Głębokość - 19
Szerokość - 156
Opakowanie logistyczne
GTIN - 15711953115155
Adres internetowy
www.arla.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu (w 100 g): |
---|---|
Wartość energetyczna | 1645 kJ/397 kcal |
Tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 0,7 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń: | 647 mg (81% RWS*) |
Witamina B12: | 1,38 µg (55% RWS*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |