Active Protein Plus plastry 135g
Udostępnij na FacebookuSer Rycki Active Protein Plus to produkt dla aktywnych i nie tylko! Szczególnie polecamy go osobom dbającym o dietę i uprawiającym sport. Wysoka zawartość białka, obniżona zwartość tłuszczu* i dodatek białek serwatkowych składających się z dobrze przyswajalnych aminokwasów sprawiają, że ser Active Protein Plus jest wyjątkowy. Ponadto nie zawiera barwników ani konserwantów, co czyni go idealnym, składnikiem codziennych posiłków.
1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5902208001252
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Ser Rycki Active Protein Plus to produkt dla aktywnych i nie tylko! Szczególnie polecamy go osobom dbającym o dietę i uprawiającym sport. Wysoka zawartość białka, obniżona zwartość tłuszczu* i dodatek białek serwatkowych składających się z dobrze przyswajalnych aminokwasów sprawiają, że ser Active Protein Plus jest wyjątkowy. Ponadto nie zawiera barwników ani konserwantów, co czyni go idealnym, składnikiem codziennych posiłków.
Składniki
mleko, białka serwatkowe (z mleka), sól, kultury bakterii.
Sposób przechowywania
przechowywać w warunkach chłodniczych
Temperatura przechowywania min - max
0 - 10 °C
Nazwa producenta
Spółdzielnia Mleczarska Ryki
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,2 g |
Zawartość białek | 31 g |
Cukry | 0 g |
Zawartość węglowodanów | 0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 5,9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 8,2 g |
Wartość energetyczna kJ | 830 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 198 kcal |
W porcji 17 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,2 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 5,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,4 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 141 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 34 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 2 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 5 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 11 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 3 %RWS |