1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901042003811
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
barwnik annato
kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
sól
Marka
Arla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pełnotłusty dojrzewający.
Cechy
bez stabilizatorów
bogaty w wapń
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 188
Szerokość - 145
Wysokość - 21
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
ARLA FOODS SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
ARLA FOODS SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Oświadczenia żywieniowe
bogaty w wapń
Kontakt
ARLA FOODS SA
Kraj
Country of Origin - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Pochodzenie sera: Dania
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1406 kJ / 338 kcal |
Tłuszcz | 26,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,0 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 25,0 g |
Sól | 1,4 g |