1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5711953156595
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu sie wiórek)
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser wiórkowany tłusty, niedojrzewający.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl
Kontakt
Arla Foods S.A.
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 240
Szerokość na półce - 20
Głębokość na półce - 163
Waga od dostawcy
Waga brutto - 206
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 163
Szerokość - 20
Wysokość - 240
Kraj
Country of Origin - Dania
Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Przechowywać w lodówce
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1254 kJ/301 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 3,2 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |