1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5711953016769
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
mleko pasteryzowane
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Arla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser śmietankowy, dojrzewający (60% tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: 2-8°C.
Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
przez
Arla Foods amba,
DK-8260,
Viby J.
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods S.A.
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 19
Szerokość na półce - 156
Wysokość na półce - 180
Waga od dostawcy
Waga brutto - 171
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 156
Głębokość - 19
Wysokość - 180
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05711953013164
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu (w 100 g): |
---|---|
Wartość energetyczna | 1746 kJ/422 kcal |
Tłuszcz | 38 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 19 g |
Sól | 2 g |
Wapń: | 568 mg (71% RWS*) |
Witamina B12: | 1,38 µg (55% RWS*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |