1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5711953156243
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
mleko pasteryzowane
enzym koagulujacy: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii kwasu mlekowego
Marka
Arla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser pełnotłusty, dojrzewający (45 % tłuszczu w suchej masie). Chronione Oznaczenie Geograficzne.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: 2-8°C
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
przez
Arla Foods amba,
DK-8260, Viby J,
Dania
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods S.A.
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 23
Szerokość na półce - 156
Głębokość na półce - 180
Waga od dostawcy
Waga brutto - 167
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 156
Głębokość - 180
Wysokość - 23
Opakowanie logistyczne
GTIN - 15711953152914
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu (w 100 g) |
---|---|
Wartość energetyczna: | 1380 kJ / 332 kcal |
Tłuszcz: | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 17 g |
Węglowodany: | 0,1 g |
w tym cukry: | 0,1 g |
Białko: | 23 g |
Sól: | 1,7 g |