1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5907627470733
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane MLEKO
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii kwasu mlekowego
sól
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Miękki ser kwasowo-podpuszczkowy, dojrzewający w solance. Zawartość tłuszczu w suchej masie: 45%.
Marka
Grikios
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 4
Przechowywanie
Po otwarciu należy spożyć w przeciągu 5 dni.
Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
www.euroser.pl
Adres zwrotny
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
www.euroser.pl
Adres kontaktowy
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Kontakt
Euroser Dairy Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Sp. k.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 100
Szerokość na półce - 140
Wysokość na półce - 20
Waga od dostawcy
Waga brutto - 204
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 20
Głębokość - 100
Szerokość - 140
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05907627470740
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Niemczech
Adres internetowy
www.euroser.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1063 kJ / 256 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
w tym kasy tłuszczowe nasycone | 14,4 g |
Węglowodany | 1 g |
w tym cukry | 1 g |
Białko | 18 g |
Sól | 2,9 g |