Włoszczowa Ser żółty włoszczowski typu szwajcarskiego w plastrach 150 g
Udostępnij na FacebookuSer włoszczowski plasterkowany Typu szwajcarskiego
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901005000512
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
barwnik: karoteny
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych (mleko)
sól spożywcza
Marka
Włoszczowa
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser podpuszczkowy, dojrzewający.
Cechy
źródło wapnia
bez konserwantów
z polskiego mleka
Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2019 srebrny medal
Opis produktu
Ser włoszczowski plasterkowany
Typu szwajcarskiego
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Znajdź nas na: fb.com/pOSMakujWloszczowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 0
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 20
Wysokość - 194
Szerokość - 130
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300,
fax +48 41 3883327,
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska,
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300,
fax +48 41 3883327,
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Oświadczenia żywieniowe
źródło wapnia
Adres kontaktowy
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
+48 41 3883300,
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Email kontaktowy
osm@osmwloszczowa.com.pl
Numer fax
+48 41 3883327,
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | %RWS* |
---|---|---|
Energia | 1406 kJ / 338 kcal | 17% |
Tłuszcz | 26 g | 37% |
w tym kwasy nasycone | 18 g | 90% |
Węglowodany | 1,1 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
Białko | 25 g | 50% |
Sól | 1,5 g | 25% |
Wapń | 820 mg - 103%** | |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | ||
** Dzienne referencyjne wartości spożycia wapnia (dla osób dorosłych). |