Arla Apetina Ser biały sałatkowy w kostkach z czerwoną papryką i chili 430 g
Udostępnij na Facebooku
1 szt - 0,430 kg
Kod kreskowy: 5711953020216
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa solankowa (woda, sól, mix czerwonej papryki i chili 0,5%, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Marka
Arla Apetina
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser biały typu śródziemnomorskiego, sałatkowy w kostkach, w zalewie solankowej z czerwoną papryką i chili.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 89
Wysokość - 101
Szerokość - 88
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Kontakt
Arla Foods SA
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g sera: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1080 kJ/261 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 15 g |
Sól | 3,1 g |
Wapń | 228 mg (29%*) |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |