1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5760466732826
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii kwasu mlekowego
sól
kultury bakterii kwasu propionowego
mleko pasteryzowane
Marka
Arla
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser wiórkowany: ser Cheddar, ser twardy dojrzewający, ser Maasdamer.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz powyżej. Przechowywać w temperaturze +2-+8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl
Adres kontaktowy
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Kontakt
Arla Foods S.A.
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 163
Wysokość na półce - 240
Szerokość na półce - 15
Waga od dostawcy
Waga brutto - 157
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 15
Wysokość - 240
Głębokość - 163
Kraj
Country of Origin - Dania
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Adres internetowy
www.arla.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1670 kJ / 402 kcal |
Tłuszcz | 32 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 2,4 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2,3 g |
Wapń | 691 mg (86 % RWS*) |
Witamina B12 | 1.43 µg (60 % RWS*) |
*RWS: Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |