1 szt - 0,040 kg
Kod kreskowy: 8000430392562
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ser z mleka pasteryzowanego 90%: mleko pasteryzowane, sól, substancja konserwująca: lizozym z jaj
ser z mleka surowego 10%: mleko surowe, sól, substancja konserwująca: lizozym z jaj
Marka
Galbani
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mieszanka serów tartych (bardzo twardych dojrzewających) półtłustych wyprodukowanych częściowo z mleka surowego.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 109
Głębokość - 11
Wysokość - 148
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
www.lactalis.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
Kontakt
Lactalis Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Kraj
Country of Origin - Poland
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05908250801413
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Email kontaktowy
jakosc@lactalis.pl
Adres internetowy
www.lactalis.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1440 kJ |
Wartość energetyczna | 346 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 31 g |
Sól | 2,1 g |