Ser Champignon Montagnolo
Udostępnij na FacebookuMONTAGNOLO tort - ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni. Pokryty jest szarą skórką, lekko marmurkową, miąższ ma kremowo biały aż po złotożółty z żyłkami niebieskiej pleśni z pojedynczymi dziurami. Wyróżnia go elastyczna konsystencja, aromatyczny zapach i mocno pikantny smak. Zawiera 70% tł. w suchej masie.
1 kg
Kod kreskowy: 38381
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko krowie pasteryzowane,
śmietana,
sól,
podpuszczka mikrobiologiczna,
kultury bakterii kwasu mlekowego,
kultury pleśni.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 2 °C do 8 °C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres producenta
PPH Temar spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
Adres zwrotny
PPH Temar spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 801 kJ / 436 kcal |
Tłuszcz | 42 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 28 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2 g |