Serenada Ser żółty Radamer 135 g
Udostępnij na FacebookuTradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. Świetny na kanapki oraz jako codzienna przekąska dla całej rodziny. Pierwszy polski ser z dziurami 1 kg sera z 10 l mleka Bez konserwantów* Z polskiego mleka Ser żółty naturalnie nie zawiera laktozy * Bez substancji konserwujących.
1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5900857008998
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
barwnik - annato
sól
bakterie fermentacji mlekowej
stabilizator - chlorek wapnia
mleko pasteryzowane
Marka
Serenada
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser dojrzewający, tłusty.
Cechy
bez GMO - z mleka od krów karmionych paszami bez GMO
Opis produktu
Tradycyjny ser dojrzewający stworzony przez radzyńskich serowarów. Wyróżniają go liczne oczka oraz słodkawy smak dopełniony orzechową nutą. Świetny na kanapki oraz jako codzienna przekąska dla całej rodziny.
Pierwszy polski ser z dziurami
1 kg sera z 10 l mleka
Bez konserwantów*
Z polskiego mleka
Ser żółty naturalnie nie zawiera laktozy
* Bez substancji konserwujących.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Laktoza - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 223
Szerokość - 143
Głębokość - 9
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Spółdzielcza Mleczarnia SPOMLEK
ul. Kleeberga 12
21-300 Radzyń Podlaski
Adres zwrotny
Spółdzielcza Mleczarnia SPOMLEK
ul. Kleeberga 12
21-300 Radzyń Podlaski
Kontakt
Spółdzielcza Mleczarnia SPOMLEK
Adres kontaktowy
ul. Kleeberga 12
21-300 Radzyń Podlaski
O producencie
Spomlek od 1909
Polska mleczarnia - polskie sery
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1426 kJ / 343 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,3 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,0 g |