1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901753001489
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii
sól
skrobia
mleko
stabilizator: chlorek wapnia
barwnik: annato norbiksyna
Marka
Sierpc
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser tarty mix podpuszczkowy, dojrzewający.
Cechy
bez laktozy i konserwantów
wybornie smakuje
łatwo się topi
pełen wapnia
nie skleja się
wygodne zamykane opakowanie i dłuższa świeżość sera
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 h.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 8 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 0
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 199
Szerokość - 148
Głębokość - 30
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Zapakowano dla:
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu,
ul. Żeromskiego 2a,
09-200 Sierpc
www.osm-sierpc.pl
Facebook: SIERPC SER SMAK
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu,
ul. Żeromskiego 2a,
09-200 Sierpc
www.osm-sierpc.pl
Facebook: SIERPC SER SMAK
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu
Adres kontaktowy
ul. Żeromskiego 2a,
09-200 Sierpc
Adres internetowy
www.osm-sierpc.pl
Media społecznościowe
Facebook: SIERPC SER SMAK
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1461 kJ/352 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,4 g |
Wapń | 800 mg (100 % RWS*) |
* Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | |
Zawartość laktozy <0,01 % |