1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 8710866025346
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
MLEKO pasteryzowane
zaw. tł. 40 % w s. m.
bakterie fermentacji kwasu MLEKOwego
barwnik: annato
Marka
Vergeer Holland
Pozostałe informacje
pakowano(-y) w atmosferze ochronnej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
2-7°C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 137
Wysokość - 197
Głębokość - 22
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
White Lake Kft.
Vergeer Holland, P.O.Box 2,
2810 AA Reeuwijk,
Holland
Adres zwrotny
White Lake Kft.
Vergeer Holland, P.O.Box 2,
2810 AA Reeuwijk,
Holland
Kontakt
White Lake Kft.
Adres kontaktowy
Vergeer Holland, P.O.Box 2,
2810 AA Reeuwijk,
Holland
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1296 kJ/ 312 kcal |
Tłuszcz | 24,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,0 g |
Węglowodany | 0,0 g |
- w tym cukry | 0,0 g |
Białko | 24,0 g |
Sól | 2,00 g |