1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5202390027826
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól morska
woda
ekstrakt z oliwek
barwnik: beta-karoten
skrobia modyfikowana**
skrobia
witamina B12
aromaty
olej kokosowy (31 %)
**nie należy mylić ze składnikami GMO (genetycznie modyfikowanymi)
Tekst dotyczący alergenów
Nie zawiera nabiału, soi, glutenu, laktozy, orzechów, konserwantów.
Marka
Violife
Cechy
z olejem kokosowym i witaminą B12
Zalecenia dla alergików
Soja - Nie zawiera
Orzechy - Nie zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Mleko - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Serwuj na ciepło lub zimno. Ulotka z przepisami wewnątrz.
Przechowywanie
Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni. Temperatura przechowywania: +2°C - +8°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Pudełko
Adres producenta
Arivia S.A.,
7 Chalkis str.,
Building C,
Pylaia,
P.O. Box 21107,
P.C. 55510,
Thessaloniki,
Greece
Tel.: +30 2311 990700
E: info@violifefoods.com
violifefoods.com
Adres zwrotny
Arivia S.A.,
7 Chalkis str.,
Building C,
Pylaia,
P.O. Box 21107,
P.C. 55510,
Thessaloniki,
Greece
Tel.: +30 2311 990700
E: info@violifefoods.com
violifefoods.com
Kontakt
Arivia S.A.
Oświadczenia żywieniowe
z olejem kokosowym i witaminą B12
Adres kontaktowy
7 Chalkis str.,
Building C,
Pylaia,
P.O. Box 21107,
P.C. 55510,
Thessaloniki,
Greece
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 110
Szerokość na półce - 110
Wysokość na półce - 30
Waga od dostawcy
Waga brutto - 150
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 110
Wysokość - 30
Szerokość - 110
Informacje dot. stylu życia
Bezglutenowy
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Telefon kontaktowy
+30 2311 990700
Email kontaktowy
info@violifefoods.com
Adres internetowy
violifefoods.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Energia | 1335 kJ / 323 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 28 g |
Węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 1,7 g |
Witamina B12 | 2,5 µg (100 %*) |
* % Dziennej referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej. |