1 szt
Kod kreskowy: 5900197016059
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
bakterie fermentacji mlekowej
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser żółty Salami - podpuszczkowy, dojrzewający w plastrach.
Cechy
łagodny i delikatny
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 1
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 179
Głębokość - 23
Szerokość - 125
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Zapakowano dla
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 0 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 0 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
Kontakt
Bakoma Sp. z o.o.
Telefon kontaktowy
Infolinia: 0 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1424 kJ/343 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy nasycone | 17 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,3 g |