1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5000295080836
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 48%
kultury bakterii kwasu mlekowego
pasteryzowane MLEKO
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
Marka
Cathedral City
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Angielski, twardy ser podpuszczkowy. dojrzewający 14 miesięcy.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 23
Szerokość - 158
Wysokość - 154
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Dairy Crest Consumer Care,
NDC,
Bermuda Park,
Nuneaton,
CV10 7RG,
UK
www.cathedralcity.co.uk
Adres zwrotny
Dairy Crest Consumer Care,
NDC,
Bermuda Park,
Nuneaton,
CV10 7RG,
UK
www.cathedralcity.co.uk
Kontakt
Dairy Crest Consumer Care
Adres kontaktowy
NDC,
Bermuda Park,
Nuneaton,
CV10 7RG,
UK
Kraj
Country of Origin - Anglia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Anglii
Adres internetowy
www.cathedralcity.co.uk
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1725 kJ / 416 kcal |
Tłuszcz | 34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,7 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25,4 g |
Sól | 1,8 g |