1 szt  - 0,180 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5903240382538                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
sól
mleko pasteryzowane
kultury bakterii kwasu mlekowego
barwnik: E160b
enzymy
Zawartość tłuszczu w s.m. 50 %
substancja wiążąca: E509
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półtwardy dojrzewający.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 51
Szerokość - 122
Wysokość - 60
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
Nickal Sp. z o.o.
Marywilska 26,
03-228 Warszawa
tel. +48226126877,
info@nickal.pl
Adres zwrotny
Nickal Sp. z o.o.
Marywilska 26,
03-228 Warszawa
tel. +48226126877,
info@nickal.pl
Kontakt
Nickal Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Marywilska 26,
03-228 Warszawa
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Telefon kontaktowy
+48226126877
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w UE
Email kontaktowy
info@nickal.pl
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1650 kJ/398 kcal | 
| tłuszcz | 32,3 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20,3 g | 
| węglowodany | 0,0 g | 
| w tym cukry | 0,0 g | 
| białko | 25,4 g | 
| sól | 1,6 g | 
