Gratino Ser tarty 40 g
Udostępnij na FacebookuWłoski ser twardy o wyrazistym smaku i aromacie w formie tartej. Ser tarty Gratino jest idealny do posypywania makaronu, sałatek czy warzywnych potraw. Tworzy niezapomnianą harmonię smaków, podkreślając autentyczność włoskiej kuchni. Wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.
1 szt - 0,040 kg
Kod kreskowy: 5900001447598
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Minimum 32 % tłuszczu w suchej masie
podpuszczka cielęca i mikrobiologiczna
substancja przeciwzbrylająca: celuloza w proszku
sól
pasteryzowane i surowe mleko krowie
substancja konserwująca: lizozym (z białka jaja)
Marka
Gratino
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser tarty. Ser twardy tarty, dehydrowany.
Opis produktu
Włoski ser twardy o wyrazistym smaku i aromacie w formie tartej. Ser tarty Gratino jest idealny do posypywania makaronu, sałatek czy warzywnych potraw. Tworzy niezapomnianą harmonię smaków, podkreślając autentyczność włoskiej kuchni. Wytwarzany jest z mleka krowiego, pasteryzowanego.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 95
Głębokość - 11
Wysokość - 146
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
Wyprodukowano i zapakowano dla:
PPH Temar Sp. z o.o. Sp.k,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Polska
www.temar.pl
Instagram: swiatserow_temar
Adres zwrotny
PPH Temar Sp. z o.o. Sp.k,
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Polska
www.temar.pl
Instagram: swiatserow_temar
Kontakt
PPH Temar Sp. z o.o. Sp.k
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice
Polska
Dodatki
konserwanty - Contains
Kraj
Country of Origin - Włochy
Zapakowano w - Włochy
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Adres internetowy
www.temar.pl
Media społecznościowe
Instagram: swiatserow_temar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1942 kJ / 467 kcal |
Tłuszcz | 31,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20,2 g |
Węglowodany | 2,0 g |
w tym cukry | 1,8 g |
Białko | 43,2 g |
Sól | 3,0 g |