1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5998207923152
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane MLEKO krowie
sól
substancje konserwujące - azotan sodu i nizyna
stabilizator - chlorek wapnia
barwnik - karoteny
Zawartość tłuszczu w suchej masie: min. 45 %
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Hajdú
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser podpuszczkowy dojrzewający Kaszkawał.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 90
Szerokość - 87
Głębokość - 35
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Kőröstej Ltd.,
Hajdúböszörmény factory,
4220 Hajdúböszörmény,
Węgry
Adres zwrotny
Jansen Sp. z o.o. sp. k.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Kontakt
Jansen Sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Informacje dot. stylu życia
Halal
Adres dystrybutora
Jansen Sp. z o.o. sp. k.,
ul. Szyszkowa 35/37,
02-285 Warszawa,
Polska
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartść odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1276 kJ / 307 kcal |
Tłuszcz | 23 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 1,0 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,5 g |