1 szt  - 0,135 kg
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 5902899150239                        
Dodatkowe informacje
Producent
Hochland
Hochland To jest pyszne!
Składniki
mleko pasteryzowane
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii
stabilizator: chlorek wapnia
Marka
Hochland
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser żółty w plastrach łagodny. Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Cechy
bez laktozy
bogaty w białko i wapń
bez konserwantów i barwników
O marce
Hochland To jest pyszne!
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data poniżej. Przechowywać w temp. od +2℃ do +6℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres kontaktowy
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Kontakt
Hochland Polska Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
bogaty w białko i wapń
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 16
Szerokość na półce - 134
Wysokość na półce - 200
Waga od dostawcy
Waga brutto - 148
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 16
Szerokość - 134
Wysokość - 200
Informacje dot. stylu życia
Bez laktozy
Dodatki
Barwniki - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: | 
|---|---|
| wartość energetyczna | 1068 kJ / 256 kcal | 
| tłuszcz | 16 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g | 
| węglowodany | 0 g | 
| w tym cukry | 0 g | 
| białko | 28 g | 
| sól | 0,99 g | 
| Wapń | 1010 mg (126 % RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)) | 
| Zawartość laktozy <0,01 g w 100 g produktu. | 
