1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5902899140742
Dodatkowe informacje
Producent
Hochland
Hochland
To jest pyszne!
Składniki
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
kultury bakterii
mleko pasteryzowane
stabilizator: chlorek wapnia
Marka
Hochland
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Maasdamer ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Cechy
bogaty w wapń
bez laktozy
wyprodukowano w Polsce
bez konserwantów i barwników
O marce
Hochland
To jest pyszne!
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Kupując ten produkt wspierasz program Pajacyk - dzielimy się tym co dobre
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Przechowywać w temp. od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 16
Szerokość - 132
Wysokość - 200
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Kontakt
Hochland Polska Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
bogaty w wapń
Adres kontaktowy
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Waga od dostawcy
Waga brutto - 148
Informacje dot. stylu życia
Bez laktozy
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Colours - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Poland
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
8 plastrów
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1421 kJ / 342 kcal |
tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 27 g |
sól | 1,1 g |
Wapń | 836 mg (105 % RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)). |
Zawartość laktozy | <0,01 g w 100 g produktu. |