1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5902899144818
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii
ekstrakt z papryki (zawierają mleko)
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
barwniki: karoteny
mleko pasteryzowane
stabilizator: chlorek wapnia
Marka
Hochland
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Cechy
wygodne opakowanie, świeżość na dłużej
ser z Węgrowa z zielonych płuc Polski
mleko z rodzinnych gospodarstw
bez konserwantów
bez laktozy
wędzony dymem olchowym
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przygotowanie i stosowanie
Zjedz ser i użyj opakowania ponownie
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od +2°C do +6°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 158
Wysokość - 211
Głębokość - 14
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Adres zwrotny
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Kontakt
Hochland Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz
Dodatki
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1458 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 27 g |
sól | 1,1 g |
wapń | 866 mg (108 % RWS*) |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Zawartość laktozy <0,01 g w 100 g produktu |