Michelangelo Pecorino Romano Ser włoski twardy z mleka owczego 200 g
Udostępnij na FacebookuPecorino Romano to tradycyjny włoski ser wytwarzany z pełnego mleka owczego. Nazwa sera pochodzi od włoskiego „pecora” co oznacza "owca" . Jest produkowany w regionach Sardynii, Lacjum i prowincji Grossetto (Toskania), oznaczony jest znakiem oryginalności pochodzenia produktu DOP. Smak sera jest intensywny oraz lekko pikantny.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5420024151208
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko owcze
podpuszczka jagnięca
Wyprodukowano z mleka termizowanego
sól
Marka
Michelangelo
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Oryginalny włoski ser twardy z mleka owczego, vaccum. Min. 44% tł. w s.m.
Opis produktu
Pecorino Romano to tradycyjny włoski ser wytwarzany z pełnego mleka owczego. Nazwa sera pochodzi od włoskiego „pecora” co oznacza "owca" . Jest produkowany w regionach Sardynii, Lacjum i prowincji Grossetto (Toskania), oznaczony jest znakiem oryginalności pochodzenia produktu DOP. Smak sera jest intensywny oraz lekko pikantny.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 3
Maks. temp. °C - 8
Przygotowanie i stosowanie
Skóra nie do spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: +3/+8°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 24
Szerokość - 116
Wysokość - 199
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Wyprodukowano i pakowano dla:
ECU
Boîte 10
1200 Brussels
Belgium
Adres zwrotny
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
www.temar.pl
Adres kontaktowy
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
Kontakt
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
Kraj
Country of Origin - Włochy
Zapakowano w - Włochy
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano i pakowano we Włoszech
Adres dystrybutora
P.P.H. TEMAR Sp. z o.o. sp. k.
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1683 kJ (401 kcal) |
Tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23,6 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 4,7 g |