Milkeffekt Ser Janosika bez laktozy 175 g
Udostępnij na FacebookuNaturalne źródło białka. Wędzone zimnym dymem z drewna bukowego.
1 szt - 0,175 kg
Kod kreskowy: 8594032998388
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
enzym: laktaza
kultury mleczarskie
sól
mleko krowie pasteryzowane
podpuszczka mikrobiologiczna
Marka
Milkeffekt
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser bez laktozy, parzony, wędzony, półtłusty.
Opis produktu
Naturalne źródło białka.
Wędzone zimnym dymem z drewna bukowego.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć natychmiast po otwarciu. Dobrze smakuje na zimno i na ciepło.
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii w lewym dolnym rogu. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 135
Wysokość - 190
Głębokość - 26
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
MILKEFFEKT, a.s.,
ul. Konská 559,
739 61 Třinec,
Republika Czeska
www.milkeffekt.com
Adres zwrotny
MILKEFFEKT, a.s.,
ul. Konská 559,
739 61 Třinec,
Republika Czeska
www.milkeffekt.com
Kontakt
MILKEFFEKT, a.s.
Oświadczenia żywieniowe
Naturalne źródło białka.
Adres kontaktowy
Konská 559,
739 61 Třinec,
Republika Czeska
Informacje dot. stylu życia
Bez laktozy
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Adres internetowy
www.milkeffekt.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1148 kJ / 275 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,7 g |
Węglowodany | 2,8 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 28 g |
Sól | 2,5 g |
Zawartość laktozy poniżej 0,01 g/100 g |