1 szt
Kod kreskowy: 5900820014391
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii mlekowych
sól
Zawartość tłuszczu 24 %
stabilizator: chlorek wapnia
mleko
substancja konserwująca: lizozym (z jaj)
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser Jantar.
Pozostałe informacje
Pakowany próżniowo.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 105
Wysokość - 192
Głębokość - 35
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
Kraj
Country of Origin - Poland
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
wartość energetyczna | 1398 kJ/336 kcal |
tłuszcz w tym | 24 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 30 g |
sól | 2,3 g |