1 szt
Kod kreskowy: 5900820013417
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ser Jantar [mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych, substancja konserwująca: lizozym (z jaj)]
skrobia kukurydziana - zapobiega sklejaniu się rozdrobnionego sera
Marka
Mlekpol
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser tarty Jantar
Cechy
idealny do: makaronów, sałatek, pizzy
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 10
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 184
Szerokość - 107
Głębokość - 14
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl
Kontakt
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Adres kontaktowy
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Grajewie
ul. Elewatorska 13
19-203 Grajewo
Kraj
Country of Origin - Poland
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Adres internetowy
www.mlekpol.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 1398 kJ / 336 kcal |
tłuszcz w tym | 24 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
węglowodany w tym | 0 g |
- cukry | 0 g |
białko | 30 g |
sól | 2,3 g |