1 szt - 0,084 kg
Kod kreskowy: 4770299391610
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko pasteryzowane
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Świeże paluszki serowe do rwania, 40% tł. w s.m.
Marka
Pik-Nik
Dodatkowe informacje
www.pik-nik.eu
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Warunki przechowywania (0 - +6)°C
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 204
Szerokość - 85
Głębokość - 14
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
AB Zemaitijos Pienas,
ul. Sedos 35,
87101 Telšiai
Litwa
info@zpienas.lt
Telefon 8-444-22201
www.dziugashouse.pl
Adres zwrotny
AB Zemaitijos Pienas,
ul. Sedos 35,
87101 Telšiai
Litwa
info@zpienas.lt
Telefon 8-444-22201
www.dziugashouse.pl
Adres kontaktowy
ul. Sedos 35,
87101 Telšiai
Litwa
Kontakt
AB Zemaitijos Pienas,
Kraj
Kraj pochodzenia - Litwa
Telefon kontaktowy
8-444-22201
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano na Litwie.
Email kontaktowy
info@zpienas.lt
Adres internetowy
www.dziugashouse.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 1229 kJ/295 kcal |
tuszcz w tym: | 20,8 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 14,4 g |
węglowodany w tym: | 0,35 g |
- cukry | <0,5 g |
białko | 26,7 g |
sól | 1,3 g |
witamina A | 194 µg (24% *RWS) |
wapń (Ca) | 660 mg (82,5% *RWS) |
fosfor (P) | 350 mg (50% *RWS) |
*RWS - Referencyjne wartości spożycia. Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) |