1 szt - 0,135 kg
Kod kreskowy: 5901625004501
Dodatkowe informacje
Producent
Sery z Goliszewa
Sery z Goliszewa
Naturalnie dojrzały smak
Składniki
bakterie Lactobacillus acidophilus LA-5
stabilizator - chlorek wapnia
sól
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
Marka
Sery z Goliszewa
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser podpuszczkowy, dojrzewający, w plastrach z dodatkiem szczepu bakterii Lactobacillus Acidophilus LA-5.
Cechy
Q Jakość Tradycja - Wielkopolskie
ser dojrzewający o wyrazistym smaku
Produkt polski
zawiera Lactobacillus acidophilus LA-5
O marce
Sery z Goliszewa
Naturalnie dojrzały smak
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Dodatkowe informacje
Więcej na www.seryzgoliszewa.pl i www.polmlek.com
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 3 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 193
Szerokość - 135
Głębokość - 22
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
CEKO Sp. z o.o.
Goliszew 3a,
62-817 Żelazków
Pakowano w:
PHZ SM "LACPOL" Sp. z o.o.
ul. Hoża 51,
00-681 Warszawa
Zakład Mleczarski w Piotrkowie Kujawskim
ul. Dworcowa 28,
88-230 Piotrków Kujawski
Adres zwrotny
CEKO Sp. z o.o.
Goliszew 3a,
62-817 Żelazków
Kontakt
CEKO Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
Goliszew 3a,
62-817 Żelazków
Kraj
Kraj pochodzenia - Poland
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania
Pakowane w atmosferze ochronnej
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1478 kJ/ 356 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 26 g |
Sól | 1,1 g |