Ser Champignon Montagnolo
Udostępnij na FacebookuMONTAGNOLO tort - ser miękki z przerostem niebieskiej pleśni. Pokryty jest szarą skórką, lekko marmurkową, miąższ ma kremowo biały aż po złotożółty z żyłkami niebieskiej pleśni z pojedynczymi dziurami. Wyróżnia go elastyczna konsystencja, aromatyczny zapach i mocno pikantny smak. Zawiera 70% tł. w suchej masie.
                            
                            1 kg 
                            
                            
                                                        
                            Kod kreskowy: 38381                        
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko krowie pasteryzowane, 
śmietana, 
sól, 
podpuszczka mikrobiologiczna,
kultury bakterii kwasu mlekowego, 
kultury pleśni.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt zawiera mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą
Przechowywanie
Przechowywać w temp. od 2 °C do 8 °C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres producenta
PPH Temar spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
Adres zwrotny
PPH Temar spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k
ul. Tartaczna 34
40-749 Katowice
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | 100 g | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 801 kJ / 436 kcal | 
| Tłuszcz | 42 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe | 28 g | 
| Węglowodany | <0,5 g | 
| w tym cukry | <0,5 g | 
| Białko | 14 g | 
| Sól | 2 g | 
 
            