1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 4770299046152
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
bakterie fermentacji mlekowej (zawierają mleko)
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko
Marka
Džiugas
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser twardy podpuszczkowy dojrzewający, tarty.
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Spożyć w ciągu 3 dni
Przechowywać w temperaturze (0° ÷ +6°)C.
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
AB „Žemaitijos pienas",
Sedos g. 35,
Telšiai,
Litwa
quality@zpienas.lt
Adres zwrotny
AB „Žemaitijos pienas",
Sedos g. 35,
Telšiai,
Litwa
quality@zpienas.lt
Kontakt
AB „Žemaitijos pienas"
Adres kontaktowy
Sedos g. 35,
Telšiai,
Litwa
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 30
Wysokość na półce - 185
Szerokość na półce - 150
Waga od dostawcy
Waga brutto - 100
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 185
Głębokość - 30
Szerokość - 150
Kraj
Kraj pochodzenia - Litwa
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 7 - Inne (Tworzywa sztuczne)
Email kontaktowy
quality@zpienas.lt
Wartości odżywcze
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1523 kJ/ 366 kcal |
| Tłuszcz | 26 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
| Węglowodany | 0 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 33 g |
| Sól | 2,0 g |
| Wapń | 1077 mg (135 %)* |
| *RWS - referencyjne wartości spożycia (8400 kJ / 2000 kcal). |