1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5907627471129
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
barwnik: annato
pasteryzowane MLEKO
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mimolette - półtwardy, podpuszczkowy ser dojrzewający, w plastrach. Zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 42%.
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +1°C-+8°C
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres zwrotny
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
+48 22 101 14 46
Kontakt
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
Adres kontaktowy
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
Wymiary od dostawcy
Głębokość na półce - 152
Wysokość na półce - 200
Szerokość na półce - 12
Waga od dostawcy
Waga brutto - 114
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 12
Wysokość - 200
Głębokość - 152
Telefon kontaktowy
+48 22 101 14 46
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05907627471228
Adres dystrybutora
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska
+48 22 101 14 46
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1327 kJ |
Wartość energetyczna | 319 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0 g |
- w tym cukry | 0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2,0 g |